ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ



Φτιάξε την επαγγελματική σου ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα στο polidoros-tech.gr. Αν θες να φτιάξεις σύγχρονη επαγγελματική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου σε οικονομικές τιμές βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Η πρώτη επαφή με τον πελάτη για τη δημιουργία προσφοράς


Η ιστοσελίδα μας παρέχει άμεση επικοινωνία με τον πελάτη από τη στιγμή που εκδηλώσει ενδιαφέρον για κατασκευή ιστοτόπου, είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς. Ένα μόνο ραντεβού αρκεί για να καταλάβουμε τις ανάγκες σας, να σας ετοιμάσουμε προσφορά με βάση τις απαιτήσεις σας και να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο πρότζεκτ.

Εξ’ αποστάσεως ενημέρωση και αποστολή περιεχομένου μέσω e-mail – Δεν απαιτείται φυσική παρουσία


Από κει και πέρα, για διευκόλυνση δική σας, μπορούμε να επικοινωνούμε εξ αποστάσεως δίχως να χρειάζεται να σας απασχολούμε με φυσική παρουσία, με καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της ιστοσελίδας μέσω e-mail. Η αποστολή περιεχομένου γίνεται με e-mail και αφού προσθέσουμε στο σάιτ όσα μας στείλατε, λαμβάνετε απάντηση ότι προστέθηκαν.


Πόσο θα κοστίσει η κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας;


Οι τιμές για κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας στο polidoros-tech.gr κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή, καθώς αφουγκραζόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες της περιόδου. Μάλιστα, για να διευκολύνουμε επιπλέον τους πελάτες μας, παρέχουμε δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών σε 3-4 δόσεις.

Πόσο θα διαρκέσει η κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας;


Η διάρκεια ολοκλήρωσης της ιστοσελίδας σας εξαρτάται τις περισσότερες φορές από τις απαιτήσεις του πελάτη. Ωστόσο, o μέσος όρος παράδοσης ενός website είναι οι 25 ημέρες.

Περιλαμβάνει SEO(Search Engine Optimization) η ιστοσελίδα;


Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε περιλαμβάνει βασική εφαρμογή του SEO, ώστε το σάιτ να είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς έχοντας το απαιτούμενο υπόβαθρο Search Engine Optimization. Από κει και πέρα, αν ο πελάτης επιθυμεί εξειδικευμένο SEO για επιπλέον σελίδες, άρθρα, φωτογραφίες, κείμενα και τίτλους μπορεί να ζητήσει προσφορά αγοράζοντας ένα από τα πακέτα μας.


Θα μπορώ να παρακολουθώ τα στατιστικά της ιστοσελίδας μου;


Μέσα στο αρχικό πακέτο της κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας περιλαμβάνεται και η διασύνδεση του σάιτ με το Google Analytics. Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας, αλλά και μια σειρά από χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς.



ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

* Σύγχρονη σχεδίαση

* Πλούσιο περιεχόμενο

* Βελτιοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης(Search Engine Optimization)

* Google Analytics(διασύνδεση με την πλατφόρμα της Google για παρακολούθηση επισκέψεων)

* Εκπαίδευση χρήστη για τη διαχείρηση της ιστοσελίδας

0 Σχόλια